Samuraj |
Śniadanie | omlet zawijany z bekonem podany ze świeżymi warzywami | |
| II Sniadanie | łosoś pieczony, podany w sosie śmietanowym ze szparagami | |
| Obiad | czekoladowa moc samuraja, na bazie mleka roślinnego z ryżem, orzechami, bananem i izolatem białka | |
|
Podwieczorek | indyk przygotowany w sous vide, podany w sosie pomarańczowo-imbirowym z ziemniaczkami prosto z pieca | |
| Kolacja | bezglutenowe ciasto z batatów z kremem kokosowym | |
|
Performance |
Śniadanie | tarta warzywna z oliwkami, podana na liściach sałaty | |
| II Sniadanie | 1000 kcal - 1500 kcal - sezonowa sałatka owocowa z płatkami migdałów i balsamicznym dresingiem malinowym
1750 kcal - 3000 kcal - dorsz pieczony, podany w sosie paprykowo-pomidorowym | |
| Obiad | indyk przygotowany w sous vide, podany w sosie pomarańczowo-imbirowym z ziemniaczkami w mundurkach i warzywami gotowanymi | |
|
Podwieczorek | dietetyczne ciasto z batatów z kremem kokoswym | |
| Kolacja | jogurtowa pasta jajeczna, podana z pieczywem razowym | |
|
Health |
Śniadanie | tarta z warzywna z oliwkami, podana z miksem świeżych warzyw | |
| II Sniadanie | sałatka śródziemnomorska z serem feta i sosem vinegrette na bazie ziół i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia | |
| Obiad | indyk przygotowany w sous vide, podany w sosie pomarańczowo-imbirowym z ryżem parabolicznym i warzywami gotowanymi | |
|
Podwieczorek | ciasto z batatów z kremem kokosowym | |
| Kolacja | twarożek domowy z warzywami na jogurcie, podany z pieczywem wieloziarnistym | |
|
Hashimoto |
Śniadanie | tarta warzywna z oliwkami, podana na liściach sałaty | |
| II Sniadanie | sałatka śródziemnomorska z oliwkami i ziołowym sosem vinegrette | |
| Obiad | indyk przygotowany w sous vide, podany w sosie pomarańczowo-imbirowym z ziemniaczkami w mundurkach i surówką z kiszonej kapusty | |
|
Podwieczorek | koktajl z owoców leśnych | |
| Kolacja | pasta jajeczna, podana ze świeżymi warzywami i pieczywem bezglutenowym | |
|
Gluten free |
Śniadanie | tarta warzywna z oliwkami, podana na liściach sałaty | |
| II Sniadanie | sezonowa sałatka owocowa z płatkami migdałów i balsamicznym dresingiem malinowym | |
| Obiad | indyk przygotowany w sous vide, podany w sosie pomarańczowo-imbirowym z ziemniaczkami w mundurkach | |
|
Podwieczorek | ciasto z batatów z kremem kokosowym | |
| Kolacja | jogurtowa pasta jajeczna, podana z pieczywem bezglutenowym | |
|
Dla insulinoopornych |
Śniadanie | tarta warzywna z oliwkami, podana na liściach sałaty | |
| II Sniadanie | sałatka śródziemnomorska z oliwkami i ziołowym sosem vinegrette | |
| Obiad | indyk przygotowany w sous vide, podany w sosie pomarańczowo-imbirowym z ziemniaczkami w mundurkach i surówką z kiszonej kapusty | |
|
Podwieczorek | koktajl z owoców leśnych | |
| Kolacja | pasta jajeczna, podana ze świeżymi warzywami i pieczywem bezglutenowym | |
|
Keto Fat-killer |
Śniadanie | omlet zawijany z bekonem podany ze świeżymi warzywami | |
| II Sniadanie | dorsz pieczony, podany w sosie śmietanowym paprykowo-pomidorowym | |
| Obiad | pieczona karkówka z cebulką, podana z surówką z ogórków małosolnych | |
|
Podwieczorek | sałatka ze świeżych warzyw z mozzarellą i sosem vinegrette na bazie ziół i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia | |
| Kolacja | dietetyczny pasztet z piersi kurczaka, podany ze kiszonymi ogórkami | |
|
Optymalna |
Śniadanie | omlet zawijany z bekonem podany ze świeżymi warzywami | |
| II Sniadanie | dorsz pieczony, podany w sosie śmietanowym paprykowo-pomidorowym | |
| Obiad | duszona karkówka z cebulką, podana z surówką z ogórków małosolnych | |
|
Podwieczorek | ------------------------------------------------------------------------- | |
| Kolacja | sałatka ze świeżych warzyw z mozzarellą i sosem vinegrette na bazie ziół i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia | |
|
Vege |
Śniadanie | dietetyczna tarta z oliwkami, podana z miksem świeżych warzyw | |
| II Sniadanie | sałatka śródziemnomorska z fetą i sosem vinegrette na bazie ziół i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia | |
| Obiad | kotleciki rybne, podane z ryżem parabolicznym i szparagami | |
|
Podwieczorek | dietetyczne ciasto z batatów z kremem kokosowym | |
| Kolacja | twarożek domowy z warzywami, podany z pieczywem razowym | |
|
Vege + fish |
Śniadanie | dietetyczna tarta z oliwkami, podana z miksem świeżych warzyw | |
| II Sniadanie | sałatka śródziemnomorska z fetą i sosem vinegrette na bazie ziół i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia | |
| Obiad | kotleciki rybne, podane z ryżem parabolicznym i szparagami | |
|
Podwieczorek | dietetyczne ciasto z batatów z kremem kokoswym | |
| Kolacja | twarożek domowy z warzywami, podany z pieczywem razowym | |
|
Senior |
Śniadanie | dietetyczna tarta warzywna, podana z miksem świeżych warzyw | |
| II Sniadanie | ------------------------------------------------------------------------- | |
| Obiad | indyk przygotowany w sous vide, podany w sosie pomarańczowo-imbirowym z ryżem parabolicznym i warzywami gotowanymi | |
|
Podwieczorek | dietetyczne ciasto z batatów z kremem kokosowym | |
| Kolacja | twarożek domowy z warzywami, podany z pieczywem razowym | |
|